Εμείς

Είμαι η Τζένη, η μαμά της Χρύσας (Χρυσουλίτας), μιας σύγχρονης Ραπουνζέλ και του μπέμπη (Στέλιου), ενός ερωτεύσιμου Σαίξπηρ.

Η οικογένεια προέκυψε ξαφνικά ύστερα από ένα ταξίδι στα όμορφα Χανιά. Έτσι όπως ξαφνικά προκύπτουν οι ιστορίες της ζωής μας… Με ενθουσιάζουν οι όμορφοι άνθρωποι που έχουν κάτι να σου μεταδιηγηθούν, η μαγεία των κειμένων, έτσι όπως σε ταξιδεύουν και οι μουσικές αναζητήσεις του μυαλού και όχι μόνο. Δεν πιστεύω σε παραμύθια, αλλά όταν η πραγματικότητα δεν έχει όμορφα χρώματα προτιμώ τα ταξίδια του νου σε μέρη παλιά, γνώριμα, εκεί που αισθάνομαι ο εαυτός μου, αλλά και σε όσα δεν έχω συναντήσει ακόμα και θέλω να επισκεφθώ.

Πριν λίγο καιρό ένιωσα την ανάγκη να γράψω κάποια θέματα που με απασχολούν ως μαμά και ήθελα να τα μοιραστώ με άλλες μανούλες.

Να μοιραστώ τις έγνοιες μου, τις ονειροπόλες σκέψεις μου, τις δημιουργικές δραστηριότητές μου, τις μικρές και μεγάλες γκάφες μου, τις μέρες και στιγμές που γουστάρω τον εαυτό μου, αλλά και αυτές που νιώθω πως είμαι πολλή λίγη…

11707864_10206939179657960_2504724877352984839_nΈτσι δημιούργησα το Mοm’s first cup! Και συνεχίζω το ταξίδι μου…

Σκέφτηκα ότι θα ήταν όμορφα να πίναμε μαζί το μαγικό μας φίλτρο, να φουλάραμε τον οργανισμό μας με ενέργεια, όνειρα, σκέψεις, επιθυμίες και ….να γνωρίζαμε πάλι τους εαυτούς μας από την αρχή. Τι λέτε;